1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Daćemo sve od sebe da pobedimo u svih 15 utakmica (FOTO)

Objavljeno: 08.01.15 u 12:08

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatovič otkrio je na koji način će njegovi igrači trenirati narednih dana, a govorio je i o pripremama u Sloveniji, odnosno Turskoj.

– U ova tri dana ćemo napraviti mali uvod u ono što čeka moje igrače od ponedeljka. Danas i sutra će imati po jedan trening, nakon čega slede lekarski pregledi, a već u subotu će trenirati dva puta. Prave pripreme počinju od ponedeljka, i od tada će trenirati dva puta dnevno. 18. januara idemo u Terme Čatež, i tamo ćemo biti 10 dana. Tokom tog perioda, odigraćemo tri prijateljske utakmice. Radiće se na fizičkoj spremi, i trudićemo se da se što bolje pripremimo za početak sezone i ujedno upoznamo sa novim igračima. Potom dolazimo u Beograd gde ćemo provesti tri dana, a posle toga putujemo u Tursku gde ćemo provesti 15 dana, i odigrati sedam prijateljskih utakmica – rekao je Zvezdin strateg, a prenosi sajt kluba.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Lalatović je zadovoljan onim što je do sada urađeno u prelaznom roku, ali ističe da on još nije završen za Crvenu zvezdu, ni kada su dolasci, ni kada su odlasci u pitanju.

– Od stranaca, za sada je došao samo Parker. Sa kvalitetima Lukovića, Anđelkovića, Cvetkovića i Stojanovića sam dobro upoznat i mislim da će biti velika pojačanja. Parketa sam gledao preko diskova, i svi ljudi sa kojima sam se čuo rekli su sve najbolje o njemu, i ja se nadam da će biti pojačanje za Crvenu zvezdu. Očekujem još pojačanja, u pregovorima smo sa Salamijem, reprezentativcem Nigerije, potom i sa Krunićem. Salami će odigrati dve utakmice sa reprezentacijom koje ćemo pogledati. Treba videti i situaciju sa igračima koji će napustiti klub. Tu mislim pre svega na Kovačevića i Lazića koji imaju ponude. Nakon toga ćemo znati da li još nekog treba da dovedemo. Zadržali smo sve mlade igrače, i meni je drago što su i Ristić, Grujić, Rajković, Jovanović, Jović, zreliji za tu jednu polusezonu. Dobijaće i dalje šansu, kako oni, tako možda i još neki mladi igrači – rekao je Lalatović, koji će nesumnjivo imati značajno izmenjen tim u odnosu na početak sezone.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– I na leto kada sam došao puno igrača je otišlo, a i sada praktično imam nov tim. Utakmicu protiv Radničkog iz Niša na proleće će početi potpuno drugi tim u odnosu na utakmicu protiv Radničkog koju smo igrali jesenas. Nije to lako situacija ni za jednog trenera, ali, ćutim, ne želim da ispadne da samo kukam. Meni je bitno da barem na početku priprema imam što više igrača kako bismo se na vreme uigrali.

Zvezdu čeka težak zadatak – sustići rivala koji je udaljen šest koraka.

– Bitno je da se na pripremama uigramo što je bolje moguće, a potom kad počne prvenstvo, ići ćemo utakmicu po utakmicu. Nije lako pobediti svih 15 utakmica i ja neću da kažem da ćemo mi to uraditi, ali, tvrdim da ćemo dati sve od sebe – zaključio je Lalatović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Generalni direktor Zvezdan Terzić najavio je izgradnju balona pored stadiona Rajko Mitić kako bi i prvi tim imao gde da trenira u zimskim danima, ali bi prevashodno bio namenjen za upotrebu mlađim selekcijama tima.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter