0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDI NIJE TREBAO: Golman mlade reprezentacije potpisao za klub iz Londona

Objavljeno: 07.01.15 u 19:12

Ne bi bio prvi put da su u Crvenoj zvezdi pogrešno procenili nekog igrača i da su propustili priliku da na njemu zarade ozbiljniji novac.

Baš to moglo bi da se desi i u slučaju Marka Dmitrovića koji je 2013. godine tiho napustio stadion Rajko Mitić odnosno klub u kojem je ponikao i tada je prešao u mađarski Ujpešt. Od juče golman mlade reprzentacije Srbije je novi član člana Čempionšipa Čarltona sa kojim je potpisao jednoipogodišnji ugovor.

Čelnici londonskog kluba su objasnili da su pratili 22-godišnjeg golmana u prethodnom periodu i da je ona za samo nekoliko dana zajedničkih treninga potvrdio da je kalibar za njihov tim.

Dmitrović je prošao sve juniorske selekcije Srbije, za omaldince je nastupio devet puta, a dres reprezentacije do 21 godine oblačio je pet puta. Poslednji put u onom čuvenom baraž meču protiv Španije posle kojeg je naš tim obezbedio plasman na Evropsko prvenstvo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter