0
Evropske lige

PRELOMIO: Najveći svetski talenat u najvećem svetskom klubu

Objavljeno: 07.01.15 u 15:14

Utrkivali su se najveći svetski klubovi ko će izneti bolju ponudu pred 16-godišnjeg Norvežanina Martina Odegarda odnosno njegove roditelje, ali na kraju je ipak pobedio najveći među njima – Real Madrid, desetostruki prvak Evrope.

Kako pišu ostrvski mediji Odegard se trenutno nalazi u prestonici Španije gde bi trebalo da potpiše ugovor sa „kraljevskim klubom“, ali za sada ostaje nepoznanica da li će odmah preći na Santjago Bernabeu ili će još neko vreme ostati u svom Stromgodsetu kako bi ojačao i dobio na iskustvu.

Ranije se spominjalo da je Norvežanin najbliži odluci da prihvati ponudu Bajerna, ali se to ispostavilo kao netačno, pa u u prvi plan izbili Arsenal i Liverpul. Međutim i ta informacija se pokazala kao neistinita, a u trci su još bili i Barselona i Mančester Siti koje je tokom svojevrsne turneje obišao i na licu mesta se uverio šta mu nude.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter