0
Evroliga

KAKO ZVEZDAŠI SLAVE BOŽIĆ: Mitrović i Kalinić u Tel Avivu, Simonović palio badnjak ispred Hrama

Objavljeno: 07.01.15 u 12:55

Košarkaši nemaju sreće kaad je proslava božićnih praznika u krugu porodice u pitanju. Bar velika većina njih.

Dvojica košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović i Nikola Kalnić će praznik proslaviti u Tel Avivu, na utakmici protiv Makabija.

– Obično Božić dočekujem na treningu, retko kada se desi da tog dana budemo slobodni. Ako se poklopi da sam u mogućnosti, uvek se trudim da odem kući i budem sa porodicom. Ovaj Božić proslaviću u Tel Avivu, sa saigračima, jer drugog dana ovog velikog praznika igramo protiv Makabija – rekao je kapiten Mitrović.

Sa njim će biti i ostatak ekipe.

– Oduvek sam Božić slavio u krugu porodice, kod babe ili u roditeljskom domu, gde je cela porodica bila na okupu, u Božićnom duhu sa punom trpezom, česnicom i većinom običaja. Poslednje dve-tri godine, zbog profesionalnih obaveza, nisam mogao da slavim kod kuće sa najbližima, tako da sam uglavnom bio sam. Prošle godine sam u vreme praznika sa ekipom Radničkog bio u Istanbulu, a ove godine ću sa Crvenom zvezdom biti u Tel Avivu, gde već 8. januara igramo meč drugog kola Top 16 faze Evrolige protiv Makabija – poručuje Kalinić za Sport.

Bivši kapiten Zvezde, Marko Simonović, trenutno član Po Orteza je imao više sreće.
– Pošto sam trenutno u klubu dobio mini-odmor, došao sam u Beograd i srećan sam što ću Badnje veče provesti u krugu porodice, a u ponoć ću otići kod Hrama Svetog Save da upalimo badnjak. Tako je uvek kada sam ovde… Sutradan, na Božić, biću sa najbližima za trpezom, dok je veče rezervisano za druženje sa dragim prijateljima. Ovo je veliki praznik, sigurno najdraži svakom pravom pravoslavcu – zaključio je Simonović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter