0
Evropske lige

FRANCUSKA LIGA: Lil nije dozvolio iznenađenje, povreda Ninkovića (VIDEO)

Objavljeno: 07.01.15 u 22:22

U jedinoj zaostaloj utakmici prvog dela sezone najjačeg francuskog prvenstva Lil je savladao Evijan sa 1:0 (0:0). Miloš Ninković je zbog povrede morao da napusti teren posle samo 19 minuta igre.


Uglavnom se igralo na polovini gostiju koji su retko pretili iz kontranapada i nisu imali puno prilika pred golom Lila. Miloš Ninković ponovo je bio starter u ekipi Evijana, ali je morao da napusti teren već posle 19. minuta igre zbog povrede.

Jedini gol na meču delo je Adame Traorea koji je u igru ušao na poluvremenu, a 15 minuta kasnije je efektnim golom doveo Lil u vođstvo. Stanje na terenu se nije promenilo ni posle tog pogotka, pošto su domaći nastavili da kontrolišu dešavanja na terenu i na kraju su zasluženo upisali nova tri boda.

https://www.youtube.com/watch?v=WzUg-EB7xE8

Posle kompletirane polovine takmičenja u francuskoj Ligi 1 Lil zauzima 11. mesto sa 24 osvojena boda, dok je Evijan 18. sa pet bodova manje. Francusko prvenstvo nastavlja se već sledećeg vikenda, tačnije u subotu kada će Lil dočekati Kaen, a Evijan ekipu Rena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter