0
ATP

ATP DOHA: Đoković ekspresno do četvrtfinala

Objavljeno: 07.01.15 u 16:36

Dva minuta više bilo je potrebno Novaku Đokoviću da savlada Sergeja Stahovskog u meču 2. kola turnira u Dohi nego što mu je bilo dovoljno da juče na startu takmičenja savlada Dušana Lajovića. Za jedan sat i jedan minut igre najbolji teniser sveta je savladao Ukrajinca sa 6:2, 6:1.

Već u prvom gemu Stahovski je doživeo nezgodnu povredu skočnog zgloba, ali je ipak stegao zube i nastavio meč. Nije Ukrajinac u nastavku imao previše problema prilikom kretanja, ali jeste da se suprotstavi superiornom Đokoviću koji je gotovo sa „pola gasa“ uspeo da dođe do plasmana u četvrtfinale.

Za plasman u polufinale Đoković će igrati protiv Hrvata Ive Karlovića koji je ranije tokom dana savladao Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije sa 7:6, 6:3.

Na kraju meča Novak Đoković je iskoristio priliku da pre izjave o meču čestita Božić na našem jeziku svima koji su duel pratili uz male ekrane, ali i brojnim Srbima koji su se ukupili na tribinama centralnog terena u Dohi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter