5
Domaći fudbal

RAOSAVLJEVIĆ O TRANSFERIMA: Kovačević i Lazić odlaze, Parker stiže u Zvezdu!

Objavljeno: 06.01.15 u 16:41

V.d. sportskog direktora Crvene zvezde Blažo Raosavljević najavio je nove aktivnosti u zimskom prelaznom periodu, a igrači će ići u oba smera.


Crvena zvezda je danas dobila četvrto pojačanje ove zime. Posle Aleksandra Lukovića, Dušana Anđelkovića i Miloša Cvetkovića paraf na ugovor sa crveno-belima stavio je i iskusni Saša Stojanović. Posle njegove promocije novinarima se obratio Blažo Raosavljević, vršilac dužnosti sportskog direktora Crvene zvezde, koji je najavio moguće odlaske sa ‘Marakane’.

Aleksandar Kovačević je na izlaznim vratima i oko toga će se sve znati za dan ili dva. Trebalo bi da ode i Darko Lazić, a pregovaramo i o statusu Darka Lazovića, pošto mu na kraju sezone ističe ugovor. Mislim da ćemo na taj način moći da rešimo dugovanja i da licenciramo nove igrače – izjavio je Raosavljević.

Zvezdu su u zimskoj pauzi napustili Đorđe Rakić, Nejc Pečnik, Goran Gogić i Predrag Đorđević. Potvrđeno je da se definitivno više neće računati na Nikolu Mijailovića, protiv kojeg je pokrenut disciplinski postupak.

Biće i novih pojačanja, a najavljeno je da će se u četvrtak ekipi priključiti Džošua Parker, bivši napadač slovenačkog Domžala. Takođe, u toku su pregovori sa Nigerijcem Fuadom Gbolahanom Salamijem, kao i Petrom Orlandićem iz Zete.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter