0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAPISMENO: Mijailović ne može da trenira sa prvim timom!

Objavljeno: 06.01.15 u 14:31

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović dobio je juče pisanu odluku kluba da neće moći da trenira sa takmičarskim timom do završetka disciplinskog postupka protiv njega.

Kao što je već poznato, na teret mu se stavlja fizički nasrtaj na vezistu Miloša Bosančića, zbog kojeg je ostao i bez kapitenske trake uoči gostovanja Radničkom iz Kragujevca.

Ovaj sukob je najpe demantovan, a sada je glavni razlog suspenzije i disciplinskog postupka. Navodno, jer je potpuno jasno da je Mijailović suspendovan zbog sumnje da stoji iza serije anonimnih pisama u kojima su iznešene teške optužbe na račun prvog čoveka kluba Zvezdana Terzića.

Do okončanja slučaja Mijailović će morati da trenira odvojeno od ekipe.Međutim, moguće je da će potražiti pravnu pomoć, jer ima čvrst ugovor sa Crvenom zvezdom, a klub mu kao i većini prvotimaca sa dužim stažom duguje ogromna finansijska sredstva (više od 200.000 evra). Takođe, prema nezvaničnim informacijama pojedini igrači će pred članovima disciplinske komisije stati u Mijailovićevu odbranu i tražiti da se iskusni levi bek vrati u takmičarski tim – piše MocartSport.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter