0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ČETVRTO POJAČANJE: Saša Stojanović potpisao za Zvezdu!

Objavljeno: 06.01.15 u 15:34

Dosadašnji vezni igrač Univerzitatee iz Rumunije Saša Stojanović novi je član Crvene zvezde.


Četvrto pojačanje Crvene zvezde promovisano je u klupskim prostorijama stadiona ‘Rajko Mitić’, a u pitanju je iskusni 31-godišnji vezni fudbaler Saša Stojanović. On je na svom predstavljanju izjavio da je ponosan što će nositi crveno-beli dres, kao i da se nada odbrani titule šampiona Srbije.

– I pre je postojala želja da dođem, ali tada nisam odlučivao samo ja. Potpisao sam sa 16 godina ugovor sa PSV Ajndhovenom, ali je tamo konkurencija bila prejaka. Izgleda da mi je bilo suđeno da se posle toliko godina vratim i potpišem za Crvenu zvezdu. Spreman sam za velika očekivanja i nadam se da ću pomoći ekipi u osvajanju nove titule – rekao je Saša Stojanović.

Stojanović igra na poziciji veznog igrača i do sada je u karijeri nosio dres PSV Ajndhovena, Arisa iz Limasola, Hapoel Haife, Etnikosa, Radničkog iz Niša i u prethodnoj polusezoni Universitatee Kluž.

Potpisao je ugovor sa crveno-belima na godinu i po dana i nosiće dres sa brojem sedam.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter