1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: crvenazvezdafk.com

ZVEZDAŠ VUČEVIĆ PREDLAŽE: Radonjića za selektora

Objavljeno: 05.01.15 u 21:35

Košarkaš Orlando Medžika Nikola Vučević dao je veliki praznični intervju za agenciju Mina koji danas prenose crnogorski mediji, a između ostalog tema je bila i izbor novog selektora košarkaške reprezentacije Crne Gore nakon što je to mesto napustio Luka Pavićević.

Vučević se upravo zbog sukoba sa prethodnim selektorom privremeno oprostio od reprezentacije, ali sada najavljuje da će se odazvati svakom pozivu i ne samo on već svi crnogorski igrači koji nastupaju u NBA.

Kada je u pitanju izbor novog selektora košarkaš Orlanda suptilno predlaže Dejana Radonjića.

– To nije pitanje za mene, već za ljude iz Saveza. Pred nama je sada miran period i treba dobro razmisliti, okupiti najstručnije ljude koji će znati da iskoriste igrački potencijal koji posedujemo. Verujem da će oni naći pravo rješenje. Dobro poznajem Dejana Radonjića kao trenera, imam veoma pozitivno misljenje o njemu. Smatram da bi bio dobro rešenje za reprezentaciju, ali kao što sam već rekao, ljudi u Savezu su zaduženi da reše pitanje selektora.

Vučević je otkrio i da redovno prati utakmice Crvene zvezde i Budućnosti i kazao je da se nada da će se ove dve ekipe boriti za trofej u ABA ligi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter