0
Evroliga

FOTO: KKCZ

RADONJIĆ: Nastavljamo školu, Vilijams će ponovo blistati

Objavljeno: 05.01.15 u 15:14

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će crveno-beli utakmicu protiv Makabija iskoristiti za napredak i podizanje forme za nastavak sezone.

Zvezda je na startu Top 16 faze izgubila od Reala sa 79:72, a poražen je i Makabi protiv Panatinaikosa u Atini.

– Nastavlja se žestok ritam. Praktično smo došli iz Ljubljane direktno u Pionir na trening, a u utorak rano ujutro idemo na dug put za Tel Aviv. Sledeći meč je nova obaveza, ali obaveza koja nam predstavlja priliku da uživamo u meču protiv prvaka Evrope. Makabi je kao i svake sezone tim sa najvišim ambicijama i koji ima priliku da brani titulu prvaka Evrope. Pretrpeli su određen promene, ali i zadržali okosnicu tima koji je ostvario veliki uspeh. U prvom kolu su vodili veći deo utakmice protiv Panatinaikosa, ali su Grci dobro reagovali i na taj način pokazali da su i oni tim za najviše domete – rekao je Radonjić, a potom dodao:

– Najmlađi smo tim u Evroligi i gledamo Top 16 fazu kao veliku priliku za napredak što ne znači da ćemo se drugačije pripremati za predstojeće duele. Pripremićemo se na najbolji mogući način da pariramo Makabiju na gostovanju uz želju da damo sve od sebe da napravimo iznenađenje – istakao je Radonjić. 

On se takođe osvrnuo na formu Markusa Vilijamsa.

– Mislim da je odigrao odlično u dosadašnjem delu sezone. Normalno je da kod svakog igrača dođe momenat kada izgleda slabije na terenu. On je jedan pozitivan momak i sigurno je da će ponovo biti na nivou na koji nas je navikao. Moguće je da bude još njegovih slabijih partija, ali bitno je da timski duh na nivou koji će nam omogućiti da i dalje dobro reagujemo u teškim utakmicama – rekao je Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter