0
Evropske lige

POGLED U BUDUĆNOST: Roma angažuje sina Georgija Hadžija (VIDEO)

Objavljeno: 05.01.15 u 13:21

Fudbaleri Rome ove sezone bori se za titulu u Seriji A, glavni konkurenti su im igrači Juventusa, a u upravi kluba iz prestonice Italije smatraju da su im neophodna pojačanja na tom putu.

Međutim, u ovom klubu se ne misli samo na sadašnjost, već se i te kako vodi briga o budućnosti.

Upravo zato, novo lice moglo bi uskoro da stigne na Olimpiko, a reč je o igraču koji je više poznat po svom fudbalskom pedigreu, nego po sopastvenim dosadašnjim dostignućima.

Naime, malo stariji ljubitelji fudbala sigurno se sećaju bivšeg igrača BarseloneGeorgija Hadžija. Reč je jednom od najboljih fudblera Rumunije svih vremena, čoveka koji je ovu selekciju, svojevremeno 1994. godine uveo u četvrtfinale Mundijala u SAD.

Upravo zbog toga sportski direktor Rome, Valter Sabatini, želi da tokom zimskog prelaznog roka dovede Janisa Hađija, sina bivšeg reprezentativca Rumunije.

Ovaj 16-godišnjak igra na istoj poziciji ofanzivnog veziste, kao svojevremeno i njegov otac, a trenutno je član Vitorula iz Kostance, za koji je pre mesec dana zabeležio i jedan nastup u prvom timu.

Uz sve to, paraf na vernost „Vučici“ u ponedeljak je stavio i 17-godišnji Argentinac Ezekiel Ponse iz Njuelsa. Vrednost tog transfera biće pet miliona evra, a Ponse će do kraja sezone ostati na pozajmici u argentinskom prvoligašu.

Takođe, na testiranju u Rimu trenutno boravi i 16-godišnji Bugarin Valentin Joškov, koji će imati nekoliko nedelja da demonstrira kvalitet i ubedi čelnike kluba da je spreman na izazove u Seriji A.

Tokom prošle sezone za Romu su potpisali i srpski fudbaler Petar Golubović, ali i Paragvajac Antonio Sanabria ili Hrvat Tin Jedvaj.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter