5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

(NE)MOGUĆA MISIJA: Zvezda za mesec dana mora da pronađe milion evra, inače…

Objavljeno: 05.01.15 u 15:59

Nemirima na Marakani nikad kraja – fudbalski klub Crvena zvezda mogao bi ponovo da se nađe u velikom problemu ukoliko za mesec dana ne isplati dugovanja u iznosu od milion evra.

Prema pisanju Blica, Zvezda mora da pronađe finansijsko rešenje za tri važne stavke. Prva je preostalo dugovanja Bronoviskom u iznosu od 220.000 evra i to do 15. januara, potom je naredni rok 14. februar za isplate igračima koji su podneli tužbe (360.000 evra), dok je treća stavka isplata Radu od 360.000 evra na ime zaostalih dugovanja, najviše zbog transfera Luke Milivojevića. 

Podsetimo, Zvezda velikoj većini bivših igrača duguje određeni deo novca. Sa Vešovićem je postignut dogovor da mu se isplati 50.000 evra ali to još nije učinjeno, Milunović bi trebalo da dobije 56.700, Nikola Maksimović 70.000, Srđan Mijailović 52.000, Uroš Ćosić 32.000.

Uprava će na sve moguće načine pokušati da dođe do ovog novca, najrealnije su opcije prodaje Darka Lazića za kojeg je zainteresovan Gent, kao i Aleksandra Kovačevića koji se nalazi na meti Ajntrahta iz Frankfurta.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter