2
Evroliga

MAJICA ‘ULAZNICA’ ZA KOP: Delije dočekuju Galatu u majicama sa likom Marka Ivkovića

Objavljeno: 05.01.15 u 20:14

Do novog duela košarkaša Crvne zvezde i Galatasaraja ostalo je više od 10 dana (16. januara u Kombank areni), ali već sada su poznati pojedini detalji u vezi sa tom utakmicom.

Naime, najvatrenije pristalice kluba sa Malog Kalemegdana popularne Delije pozivaju sve koji budu došli na meč 3. kola Top16 faze Evrolige da se uzdrže od incidenata, ali da što glasnijim navijanjem pruže podršku igračima i tako pokažu da nisu zaboravili Marka Ivkovića koji je ubijen 21. novembra u Istanbulu uoči meča istih rivala.

Što se tiče navijačkog kopa koji se nalazi u gornjem prstenu istočne tribine Kombank arene u njemu će moći da budu samo oni koji na sebi imaju majicu sa likom Marka Ivkovića koji se po ceni od 1.300 dinara prodaje u prodavnici na stadionu Rajko Mitić, a sva prikupljena sredstva od prodaje biće proslećena porodici stradalog navijača.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter