in , ,

CRVENO-BELE MUKE: Ili 150.000 evra u roku od odmah, ili ništa od registracije igrača!

Fudbalski klub Crvena zvezda u Novu godinu ušao je sa novom upravom i starim problemima.

Naime, crveno-beli će morati u ekspresnom roku da pronađu finasijska sredstva kako bi mogli da izmire zaostale obaveze prema bivšim igračima inače inaće moći da registruje nove igrače.

Usled dugova od prema Brazilcu Mendešu Kaduu i reprezentativcu Crne Gore, Marku Vešoviću u iznosu od 150.000 evra, Disciplinska komisija FSS odredila je zabranu registracije novih igrača čelnicima tima sa stadiona „Rajka Mitića„.

Pored navedenog dvojica, Zvezdan Terzić i rukovodeća garnitura uprave crveno-belih moraće da budu na oprezu, pošto potraživanja imaju i bivši igrači Nenad Milijaš i Boban Bajković.

Koliko-toliko srećna okolnost za Crvenu zvezdu jeste ta što je fudbaler Šerifa Mendeš Kadu povukao tužbu kada je dobio polovinu zaostalog duga.

Takođe, Milijaš i Bajković žele da sravnaju račune van suda, ali ukoliko ne bude pozitivnih iskri sa Marakane, sudski epilog ovog problema nameće se kao jedino rešenje.

Treba napomenuti i da crveno-beli duguju sumu od 70.000 evra bivšem igraču Nikoli Maksimoviću. Da li će ruski gigant Gasprom ubrizgati injekciju spasa pokazaće dani koji su pred nama…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

Autor: Podrazumevani veb mesta

Serbian sports journalist, NBA analyst

Diskusija

Odgovorite

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BLAŽIČ SIGURAN: Zvezda može puno bolje od ovoga

Šou Jusufa Nurkića