0
AdmiralBet ABA Liga

ABA: Cibona otpisala Megu

Objavljeno: 05.01.15 u 22:30

U poslednjoj utakmici 16. kola ABA lige Cibona je u Zagrebu pred oko 1.000 gledalaca savladala Mega Leks sa 84:80 (26:22, 23:19, 24:18, 11:21) i tako praktično otpisala srpski tim iz borbe za plej-of dok je sebi zadržala šanse u borbi za četvrto mesto.

U poslednju deonicu aktuelni prvak regionalne lige uneo je čak 14 poena, ali je tim Dejana Milojevića polako spuštala razliku i u poslednjih minut i po ušla sa samo četiri poena manjka (80:76). Imala je Mega, u čijem timu večeras nije bilo Nikole Jokića, pri tom rezultatu i nekoliko pokušaja za tri poena, ali kako ih nije realizovala Cibona je lako privela meč kraju.

Mavra je u pobedničkom timu bio najefikasniji sa 14 poena, po 13 su dodali Rozić u Jagodić Kuridža, a Krušlin je ubacio 11 poena. U redovima Mege dominirao je Musli sa 26 poena, a Nenad Miljenović je bio na skok od „tripl-dabla“ pošto je uz 16 poena imao 11 asistencija i devet uhvaćenih lopti.

Cibona nakon ove pobede ima isti skor kao Partizan sa kojim deli četvrto mesto pošto oba tima imaju po devet trijumfa i sedam poraza, dok je Mega Leks zabeležio deveti izgubljeni meč koliko imaju još Solnok i Metalac.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter