7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

RADONJIĆ: Atipičan meč, konačan rezultat nije realan

Objavljeno: 04.01.15 u 21:42

Trener Crvne zvezde posle utakmice u Ljubljani u kojoj je njegov tim upisao 16. pobedu u regionalnom takmičenju objasnio je koliko je njemu i njegovim saradnicima bilo teško da pripreme meč protiv Olimpije.

– Nije nam bilo lako da pripremimo današnju utakmicu jer smo protiv Reala igrali pre samo dva dana. Nismo imali dovoljno vremena da se dobro spremimo. Odigrali smo atipičan meč za nas, sa mnogo poena. Od samog početak nije to dobro izgledalo za nas, a oni su pogađali skoro sve i dobili su na samopouzdanju. U završnici smo bili mnogo bolji iako nam je nedostajala koncentracija u skoku. Dugo smo se „tražili“, Olimpija nam je skinula nekoliko lopti u napadu, ali smo u poslednjoj deonici odigrali agresivnije u odbrani pa smo u napetoj završnici zabeležili novu pobedu. Konačna razlika nije realna. Drago mi je da smo pokazali karakter i da smo pobedili u izuzetno teškom meču pogotovo nakon što smo se energetski potpuno ispraznili u petak, kazao je mladi stručnjak.

Zvezdin Slovenac Jaka Blažič takođe se osvrnuo na značaj trijumfa u Ljubljani.

– Ova pobeda nam je bila neophodna posle poraza u Evroligi od Reala. Nismo imali dovoljno vremana da se odmorimo, ali mislim da smo na kraju ipak zasluženo trijumfovali. U nastavku sezone moramo da popravimo skok u odbrani pre svega kako bi prikazivali još bolje partije, rekao je psole utakmice Jaka Blažič.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. e moj chicha daj se pomiri vise da je vreme grobarcica odavno proslo i da je vas maximum igra u ligi evrope ali samo u okviru grupnog takmicenja,daj budi malo realan i prestani da sanjas

    0
    0
    Odgovori
    • E moj Dzoni,samo malo upali mozak i pogledaj zadnju deceniju,savke zime razvaljujete,rusite rekorde,a na prolece se istorija ponavlja…Niste naucili sta znaci tempiranje forme…

      0
      0
      Odgovori
  2. Svaka vam cast, igracima trenerima i upravi za ovao jaku nasu Zvezdu. Sledeci molim bez guranja.Kao sto sam i rekao do kraja necemo utakmice izgubiti.Ova pobeda je bila Bozicni poklon za mali partizan da se i on malo obraduje, hvala grobarcicima na navijanju u ovoj utakmici.

    0
    0
    Odgovori
  3. zasto ovu vest komentarisu grobarcici, kad je ova vest za nas delije !! zelim da umirimo strasti i da zajedno gledamo galatu i uzivamo uz igre sada najboljeg kluba u regionu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter