5
Domaći fudbal

PRIORITET: Nikolićev spisak potencijalnih zamena za Vulićevića

Objavljeno: 04.01.15 u 12:58

Trener Partizana Marko Nikolić označio je kao prioritet u zimskog prelaznom roku dovođenje desnog beka, zamenu za povređenog Miroslava Vulićevića, a na listi potencijalnih želja nalaze se četvorica fudbalera.

Prema pojedinim informacijama, na Nikolićevom radaru nalaze se – Aleksandar Miljković, Branislav Milošević, Aleksandar Todorovski i Petar Jovanović. 

Kao što se i nedavno spekulisalo, Miljković bi se iz Brage vratio na pozajmicu u Humsku, kao pozajmljen bi došao i Milošević iz Rada.

Aleksandar Todorovski (30) je 2011. pojačao poljsku Poloniju, a trenutno je član Šturma iz Graca, dok je 32-godišnji Jovanović u protekloj deceniji promenio nekoliko rumunskih i srpskih klubova, a ni u jednom se nije zadržavao duže od jedne sezone.

Podsetimo, Vulićević se uspešno oporavlja od povrede ligamenata kolena, a na teren bi mogao da se vrati krajem marta ili početkom aprila.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Jooooooooooj, Petar Jovanović!? Pa da li je moguće da Partizan hoće njega u ekipi? On ništa nije igrao ni u Sevojnu, Slobodi Point, Radničkom a kao proigraće u Partizanu. Što ne vide da dovedu Bulatovića ili Goločevca! Jooooooooooj Partizane, nadam se da je ovo samo još jedna novinarska popdvala.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje da okrenete glasanje na „koga bi manje želeli da vidite u Partizanu“… Za ovo prvo drvo jedino znam, jer sam napravio žurku kada smo ga se otarasili… A biografije ostalih obećavaju, i to klupu u najboljem slučaju ili Teleoptik… Čuj pojačanja… Užas…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter