1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOŠEVIĆ: Dobra godina iza nas, ova će biti još bolja

Objavljeno: 04.01.15 u 13:35

Potpredsednik FS Srbije Savo Milošević smatra da je 2014. godina bila uspešna za srpski fudbal.

Milošević je dodao da ostaje žal zbog rezultata najjače selekcije, koji bi mogli da se isprave u nastavku kvalifikacija za prvenstvo Evrope u Francuskoj.

– Moramo da budemo zadovoljni onim što su uradile sve omladinske selekcije, počev od mlade reprezentacije i plasmana na Evropsko prvenstvo u Češkoj, kao i godinu dana mlađih na šampionat sveta na Novom Zelandu. Dva fenomenalna rezultata i prvi put u istoriji u situaciji smo da igramo dva velika takmičenja u samo mesec dana. Kadeti i omladinci još uvek imaju mogućnost da odu na EP, tako da 2015. godina može da bude sjajna – rekao je Milošević, a prenosi Tanjug.

Milošević je istakao da se uspesi mlađih selekcija pomalo u senci zbog rezultata A tima, ali da šanse još uvek nije izgubljene.

– Ostaje žal zbog i iskreno verujem da to može da se popravi u ovoj godini. Imamo dovoljno kvaliteta i dobar tim kako bismo se izvukli iz ove situacije i zauzmemo bar treće mesto koje vodi u baraž. Verujem da je to izvodljivo i nadam se da ćemo zadovoljiti narod i rezultima najjače selekcije, pošto su svi ostali u senci – istakao je Milošević. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Pa nije dzabe tebi ceo stadion skandirao Savo maj,,,!!! Ti si jedini fudbaler koji je ujedinio i sever i jug svojim gluposcu!
    Dobra godina iza nas?!? Reprezentacija se raspada promenili ste vise selektora rezultata nema, o klubskom fudbalu da ne pricamo, evropu za nase klubove ne treba ni komentarisati bolje je da je partizan glumio stative i korner zastavice u ligi evrope, namestaljke, pretnje, tuce, prekidi…DRON ejjjjj uspesna godina!!!
    Ako smatras da je uspesno sto su se mladi kvalifikovali veruj mi da to nije Vasa zasluga nego su klinci izginuli da se sto bolje prodaju i pobegnu od Toleta mafije i tebe maj…!!!
    Naravno Vi uzimate svoje provizije tako da je bolje da si napisao – Meni ovo odlicna godina a ove cu ukrasti jos vise!!!
    Tole lopove i ostali lopovi zelim Vam srecnu novu!!!
    Presela Vam da bog…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter