19
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

LAKRDIJA U PIONIRU: Vujošević moli Grobare da se smire!

Objavljeno: 04.01.15 u 18:18

Partizan je ubedljiv protiv Cedevite. Crno-beli su u jednom momentu imali i „plus 18“ (46-28), a onda je počela sudijska krađa. Prvo je Gagiću sviran nepostojeći faul, a potom i tehnička greška, zbog čega je centar „parnog valjka“ morao da napusti igru zbog pet ličnih greški. To je uznemirilo navijače Partizana koji su raznim predmetima gađali sudije. Strasti su se smirile kada je mikrofon uzeo strateg crno-belih Duško Vujošević i zamolio Grobare da ne nasedaju na provokacije.

hotsport.rs

0
0

19 Komentara

  1. i sta kazu zamznut je kk crvena zvezda pa su onda iznajmili ime da vrate 15.2 miliona evra e pa to samo u SRBIJI ima da je srece ni ime nebi trebalo da postoji a sto se tice FMP ekipe njima svaka cast i bolje bi im bilo da se manu tog debilnog imena

    0
    0
    Odgovori
  2. Glavni i odgovorni uredniče mićo.rs na šta ovo liči? Sad su mi jasne vaše vizit karte i zašto tako izgledaju. Đubre od teksta!

    0
    0
    Odgovori
  3. da je srece,ubacis nesto na teren pet godina zabrane ulaska na bilo koju utakmicu i kazna 1 000 000 din a ne zbog par pijanih divlj/aka da ispasta klub,mi jos i velicamo te huligane,trazimo neku pravdu za njih

    0
    0
    Odgovori
  4. Lakrdija ste vi,ali niste jedini…i ‘klub’ koji uzdižete u nebesa,i ‘navijači’,koji navijaju za dva kluba,su takođe LAKRDIJA…

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa retardi jedni promenite naslov jer ovo nema veze sa zivotom, sudjenje jeste bilo lakrdija, ali ne i ponasanje navijaca!!!!!! A cigani da se ne javljaju, jer nemaju pravo glasa!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Ovo sto vi radite Partizanu,ovakvo pljuvanje je blago receno SRAMOTNO!!!Novinarska etika kod vas ne postoji,vi ne znate sta znaci moral…Gospodo draga,ceracemo se mi jos..Za druge se navija,PARTIZAN SE VOLI!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter