7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ČOVIĆ ODBACUJE OPTUŽBE: Zvezda je najveći srpski brend!

Objavljeno: 04.01.15 u 13:46

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda odbacio je tvrdnje Duška Vujoševića da država više pomaže njegov klub od ostalih.


Nebojša Čović je u intervjuu za ‘Blic’ rekao da Crvena zvezda radi po ozbiljnom planu rada i da iza rezultata koje ove sezone ostvaruje u ABA i Evroligi stoji ozbiljan i težak rad, a ne bahatost i arogancija.

– Crvena zvezda je ubedljivo najveći srpski sportski brend, prema kome je od 2000. do 2012. godine sprovođen niz nepravdi u cilju njenog rušenja. Srećom, rušenje Zvezde nije uspelo, mi i dalje živimo i razvijamo se – rekao je Čović i potom odgovorio na tvrdnje Duška Vujoševića da državni novac ide isključivo Zvezdi, a ne svima podjednako:

– O tome polemišemo mesecima i godinama unazad. Mi smo uvek iznosili argumente i dokumentaciju koliko smo dobijali i to su činjenice koje svima smetaju.

Nebojša Čović se osvrnuo i na predstojeće duele između crveno-belih i Galatasaraja, odnosno, trenera turskog tima Ergina Atamana koji je u svojim izjavama navijače Zvezde nazivao teroristima i da zbog toga nije dobrodošao u Beograd.

– Verujem da ima i emocije i savest koliko će njegov dolazak doprineti dodatnim tenzijama – rekao je Čović.

hotsport.rs

0
0

7 Komentara

  1. Čoviću, afera oko Kosmeta, Agrobanke i protupravnog prisvajanja imena KK CZ je ogledalo tvoje ljudskosti i poštenja.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najveći srpski brend je Kosovo,zahvaljujući ćokiju legendi… Tako će biti i sa ostalim, samo je pitanje vremena!

    0
    0
    Odgovori
  3. Kosovo…ti zvezdas..prijatelju sve je prolazno,samo je zvezda vecna…a ti slobodno,kofer u ruke pa na kosovo..tako samo mozes pomoci srbima na kosovu,a ne u komentarima se praviti veliki srbin…bas me briga za kosovo…zvezda je zivot…sve ostalo su sitnice//

    0
    0
    Odgovori
  4. Zvezda je zamrznuta postoji zvezda telekom iz Zeleznika,koja ima sve dobar budzet,e videćemo dali je od naših para sa kosova.meni je kao pravom zvezdašu vazniji našnarod na kosovu više od zvezde telekom,zato sačekajmo sudjenje,da se nebi stidili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter