7
Domaći fudbal

ĆIRIĆ O ŽELJAMA CRNO-BELIH: Sportski direktor otkrio koga bi hteo odmah u Partizanu

Objavljeno: 04.01.15 u 22:01

Novi sportski direktor Partizana Dragan Ćirić u izjavi za Večernje novosti otkrio je pozadinu navodnog sukoba sa trenerom Markom Nikolićem, ali i koga bi on već sutra voleo da vidi u crno-belom timu.

– Stefan Babović je fantastičan igrač, školovan u Partizanu i sigurno bi bio veliko pojačanje za nas u prolećnom delu prvenstva. Lično bih voleo da se transfer što pre realizuje. Nije nam samo on interesantan, u naredna dva tri dana ćemo otkriti ko su nam preostale želje, rekao je Ćirić.

U vezi navodnog sukoba sa trenerom Nikolićem Dragan Ćirić je rekao samo da nema nšta lično protiv šefa stručnog štaba i da je sve ostalo rečeno u saopštenju kluba koji je stao u odbranu mladog stručnjaka. Ćirić tvrdi da je saradnja moguća jer nikakvog sukoba nije ni bilo i da je sve plod mašte novinara koji su stvorili lošu sliku u javnosti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Koji si ti saban, koliko si pristojan igrac bio toliko si NULA od SD-a, Babovic je tebi fantastican igrac??? Covek je maksimalno SPOR, maksimalno SEBICAN, maksimalno GLUP fudbalski, sta je tu fantasticno sem sto si ocigledno dobar sa Milijom pa hoces da mu proguras sina vezaro jedna!?
    Dajte Tomica da bude SD kad ste vec hteli da ga ugurate u upravu/vodjstvo, a ti se gubi odakle si dosao neznalice jedna!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter