0
Evrokupovi

ZIDAN OTKRIO: Real je bar dva puta pokušavao da dovede Džerarda

Objavljeno: 03.01.15 u 19:25

Trener drugog tima Real Madrida Zinedin Zidan rekao je da je taj španski klub u dva navrata pokušao da dovede fudbalera Liverpula Stivena Džerarda. Međutim, kapiten „crvenih“ nije želeo da napusti Enfild.

– Mislim da je bilo leto 2004. godine kada sam razgovarao sa (predsednikom Reala) Florentinom Peresom i rekao mu da želim da mi partner u veznom redu bude Džerard – priseća se Zidan.

– Znam da je klub dva puta pokušavao, ali on nije želeo da napusti Liverpul. Nema mnogo igrača koji bi odbili Real, ali to mnogo govori o lojalnosti – rekao je Zidan, prenosi Dejli mejl.

Kapiten Liverpula Stiven Džerard saopštio je da će na kraju sezone napustiti taj klub.

Džerard je sa Liverpulom osvojio sve velike titule, osim jedne – titule u Premijer ligi. Prošle sezone klub s Enfilda je bio vrlo blizu tog cilja, ali je na kraju sezonu završio sa dva boda manje od šampiona, ekipe Mančester sitija.

– Neverovatno je da nikad nije osvojio titulu, ali imao je on uspeha sa Liverpulom –  kazao je Zidan.

Bivši kapiten reprezentacije Engleske će posle 17 godina provedenih na Enfildu karijeru, najverovatnije, nastaviti u američkoj MLS ligi.

– Godine osvajanja trofeja nisu iza njega. Siguran sam da će biti uspešan u MLS-u – rekao je Zidan.

hotsport.rs  – Beta

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter