3
AdmiralBet ABA Liga

ŽELI POVRATAK KUĆI: ‘Ubica’ sanja novi mandat u crno-belom dresu

Objavljeno: 03.01.15 u 10:02

Krilni centar Novica Veličković nada se da će ponovo obući dres ekipe koja ga je i učinila jednim od najboljih evropskih košarkaša, ekipe Partizana.

U razgovoru za B92 bivši najtalentovaniji igrač Starog kontinenta priznaje da priželjkuje povratak pod dirigentsku palicu Duška Vujoševića.

– Ja nijednu utakmicu Partizana ne propuštam. Kada bih završio karijeru, a da ne odigram još nijednu utakmicu za klub bilo bi mi mnogo teško. Svaki put kada sam se vraćao u Srbiju, dva puta sam se vraćao, moja želja je bila da se vratim u Partizan, ali nije se poklopilo. Nije mi lako ni sada kad ih gledam ovaj prvi deo sezone i ta situacija u klubu. Ja bih voleo da se vratim. Oni su mi dali nešto najveće u životu što se tiče košarke. Dali su mi sve – kazao je, između ostalog, Novica Veličković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Svi biste vi da se vratite a niko da pomogne klubu. Da ne trazis pare lako bismo se „poklopili“. Tako je i onaj pecaros koji satro odbija ponude, lozi ovde klince kako je odbijao strasan novac a u Partizan dosao kad smo skoro izgubili sve sanse u ABA ligi, o EC da ne pricam. Nemate vi pojma sta je ljubav prema Partizanu a znali ste oberucke da prihvatite sve sto vam je taj GIGANT dao!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter