7
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

NOVA DRAMA U PARTIZANU: Popović rešio da otera Tumbakovića i Ćirića?

Objavljeno: 03.01.15 u 11:09

Nova godina je tek počela, nova uprava nije pošteno ni zauzela svoje fotelje u Humskoj ulici, a novi rat se, čini se, sprema na stadionu Partizana.

Kako piše list Blic, sveže izabrani predsednik Partizana, Zoran Popović, nalazi se u lošim odnosima sa potpresednikom Ljubišom Tubakovićem i novim sportskim direktorom, Draganom Ćirićem.

Naime, prema saznanjima ovog lista, nedavna dešavanja vezana za Marka Nikolića, koji je praktično jednom nogom već bio napustio crno-bele, samo su pokazatelj onoga što se zbivalo unutar stadiona u Humskoj 1.

Kao što je poznato, Ivan Tomić već je bezmalo bio promovisan u novog trenera Partizana, a onda je, preko noći, poverenje zadržao Marko Nikolić koji je ove sezone u osvojio jesednju titulu i uveo Partizan u grupnu fazu Lige Evrope.

Iza svega, navodno, krije se poruka predsednika crno-belih Zorana Popovića svojim saradnicima, Draganu Ćiriću i Ljubiši Tubmakoviću da ne mogu da sprovedu svaku svoju zamisao u delo.

Kako se navodi, upravo tandem ĆirićTumbaković bio je idejni tvorac ideje o Tomiću na klupi Partizana. Kako ova ideja nije prošla, čini se da je Popović „odbranio“ svoje mesto predsednika i jasno stavio do znanja da će se pitati za mnoge stvari u klubu.

Ostaje da se vidi kako će se odvijati saradnja na relaciji Ćirić, Tumbaković – trener Nikolić i da li će ova iskra plamena prerasti u pravi požar u Humskoj

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Cigani jedni, uzivajte u vasim snovima i lazima jer u tome ste uvek bili prvaci sveta. Ne mozete nam nista, dzabe vas je Vucic okupio hotsport, srpostkacentrala, sportske.net, i ostala go..a koja ce da pljuju, zapamtite, ne mozete nam nista, jednostavno prejaki smo ma koliko vas to bolelo.

    0
    0
    Odgovori
  2. ne znam samo kako vas nije sramota vise da pljujete partizan i palite vatre sljamu novinarski! CIGANSKO GLASILO HOT SPORT SRAM VAS BILO! ZNAM DA NECETE OVO OBJAVITI ALI CITAJTE PA NEK VAM JE NA CAST !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter