0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MAČVAN BEZ OKOLIŠANJA: Idemo na pobedu protiv Cedevite

Objavljeno: 03.01.15 u 16:29

Posle novogodišnjih praznika crno-beli tim očekuje prvi veliki izavov u 2015. godini. U 16. kolu regionalnog takmičenja Partizan NIS dočekuje ekipu Cedevite. Meč se igra u nedelju, sa početkom u 17 časova.


Uz najlepše želje za Novu godinu, zdravlje i uspeh navijačima Partizana i celokupnoj javnosti, Milan Mačvan je najavio susret sa evroligaškom ekipom iz Zgreba:

Radi se o dobroj ekipi, sastavljenoj od dosta talentovanih i dobrih iskusnih igrača. Pokazali su svoje ambicije kada su sastavili tim. Igrajući kroz Evroligu, ostvarili i dobre rezultate. Iskoristili smo ovih par dana da se što bolje pripremimo za meč i da pokušamo da pobedimo u nedelju – konstatovao je za klupski sajt krilni centar crno-belih.

Partizan ni u ovom meču neće biti kompletan, ali četa Duška Vujoševića je nažalost navikla na takve stvari.

Ulaznice za susret Partizan NIS – Cedevita biće u prodaji na dan utakmice od 14 časova do početka meča na blagajni hale Pionir, po ceni od 200 dinara za tribine i 400 dinara za parter.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter