0
Evropske lige

ZBOGOM ENFILD ROUDE: Stivi Dži objavio da napušta Liverpul na kraju sezone!

Objavljeno: 02.01.15 u 11:06

Legendarni kapiten Liverpula Stiven Džerard objavio je da će napustiti Enfild Roud na kraju sezone, kada mu istekne ugovor.

Ovaj 34-godišnji igrač sredine terena je tokom dosadašnje karijere igrao jedino za Liverpul u kojem se nalazi od devete godine.

– Ovo je bila najteža odluka mog života, o kojoj smo moja porodica i ja razmišljali dugo – počeo je Džerard.

Iako je doneo odluku da napusti Liverpul, Stivi Dži neće okačiti kopačke o klin. Barem ne još:

– Neću igrati za neki rivalski klub i zbog toga nikada nikada neću igrati protiv Liverpula – to nikad ne bih mogao ni da zamislim. Moja odluka se potpuno zasniva na mojoj želji da iskusnim nešto drugačije u karijeri i životu, a takođe želim da postaram da ni za čim ne žalim kada jednog dana završim karijeru. Od sada, pa do poslednjeg zvižduka ove sezone, biću u potpunosti posvećen timu kao i do sada i daću sve od sebe da pomognem Liverpulu da pobeđuje – dodao je Stivi Dži.

Stivi Dži je svoj prvi nastup za klub upisao još 29. novembra 1998 godine, a od tada do danas je zabeležio 697 utakmica u svim takmičenjima i postigao čak 180 golova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter