0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZATO JE VOLJEN: Kakva Nova godina, pa ljudi igramo s Realom

Objavljeno: 02.01.15 u 15:07

Jedan od miljenika Zvezdinog Severa, bez dileme, jeste i reprezentativac Slovenije, borbeni Jaka Blažič.

Bek crveno-belih svestan je težine ispita koji večeras od 19:00 sati u Konbank Areni polažu igrači tima s Malog Kalemegdana u prvom susretu Top16 faze Evrolige u okršaju sa Realom iz Madrida:

– Real je jedna od najboljih ekipa u Evropi… Ne znam koga da izdvojim jer na svakoj poziciji imaju vrhunske košarkaše. Mi moramo da verujemo u sebe. Očekujem punu halu, očekujem da nam navijači olakšaju posao – iskren je Blažič.

Igrači Reala vezali su dva poraza, ali to ne menja sveukupnu sliku o njihovom kvalitetu:

– Real je vezao dva poraza u Endesa ligi, od Barselone i Unikahe. Biće teška utakmica, ali svi smo veoma motivisani, to se pitanje ni ne postavlja. Odigrali su odlično protiv Unikahe, iako su izgubili. Ne bih rekao da su u padu forme, pogledajte samo njihove igrače, oni su iskusni i neće to uticati na njih – kazao je slovenački šuter.

Upitan na koji način je obeležio početak Nove godine, Blažič ne krije da se već u tim trenucima sprema za večerašnji meč:

– Bio sam kod kuće sa nekoliko saigrača, imali smo večeru i odmorili se za utakmicu. Tako je to u profesionalnom sportu – važnija mi je utakmica s Realom od Nove godine – podvukao je Blažič.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter