1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL, RADONJIĆ PORUČUJE: Ovo je novogodišnji poklon za navijače!

Objavljeno: 02.01.15 u 12:47

Košarkaši Crvene zvezde večeras od 19:00 sati u grotlu Kombank Arene pokušaće da skinu krunu „Kraljevskom klubu“ iz Madrida.

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Dejan Radonjić, istakao je da je sam plasman u Top 16 fazu svojevrstan poklon crveno-belog tima vernim navijačima:

– Veliki je podvig što smo u Top16 stigli na način na koji smo stigli, igrama kojima smo pružili i tek na kraju brojem pobeda koje smo ostvarili. Na Top16 gledamo realno, to je velika nagrada za nas, a kao poklon za novogodišnje i božićne praznike nam u Beograd dolazi „Kraljevski klub“ – rekao je Radonjić, prenosi B92.

On je dodao da kompletnu drugu fazu treba maksimalno iskoristiti:

– Svih 14 mečeva treba iskoristiti na najbolji mogući način, da nam ubrzano sazrevanje naše mladosti donese sigurnost u trenucima kada dođu najvažnije borbe za ono što su prioriteti, a to je kontinuitet u Evroligi i osvajanje ABA lige. Na krilima takvih rezultata došla bi borba za trofej u domaćem prvenstvu. Igranje sa klubovima takvog iskustva i nivoa za nas je od ključnog značaja kako bismo došli do onoga što maštamo i o čemu mnogo razmišljamo. Ipak, trenutno razmišljamo kratkoročno – poručio je, između ostalog, Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter