0
Evroliga

IZNENAĐENJE U ZVEZDINOJ GRUPI: Obradovićeva Alba srušila Barsu!

Objavljeno: 02.01.15 u 22:30

U prvom kolu grupe E TOP 16 faze Evrolige Alba je na svom parketu ostvarila veliku pobedu nad favorizovanom Barselonom sa 80:70 (16:23, 23:17, 22:8, 19:22).


Oslabljeni španski tim dozvolio je iznenađenje na gostovanju u Berlinu, mada je pitanje da li bi ishod bio drugačiji i da su igrali povređeni Huan Karlos Navaro i Bred Oleson. Barselona je počela veoma dobro i brzo je stekla osetljivu prednost, ali su izabranici Saše Obradovića uzvratili na isti način u drugoj deonici, pa su Španci imali samo pola koša prednosti na poluvremenu.

Treća četvrtina je bila ključna za ishod ovog susreta, a odlučila je fenomenalna odbrana Albe koja je Barsi dozvolila samo osam postignutih poena u tom periodu. Tim iz Berlina je stekao prednost od 13 poena koju je uz veliku pomoć publike sa tribina uspela da održi do samog kraja utakmice. Nemačku ekipu su do pobede vodili Džejms Meklin i Redži Reding sa po 16 poena, dok je jedini raspoložen u redovima gostiju bio Marselinjo Uertas sa 23 poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter