0
Evropske lige

DŽON TERI NEZADOVOLJAN: Sudije nam ne sviraju penale

Objavljeno: 02.01.15 u 13:20

Kapiten trenutnog lidera Premijer lige, londonskog Čelsija, povisio je ton nakon poraza svog tima u gradskom derbiju od Totenhema rezultatom 5:3.

Defanzivac „Plavaca“ smatra da sudije u Premijer ligi imaju čudan kriterijum i da nisu svirale dva očigledna penala načinjena nad igračima Čelsija u poslednja dva kola PL.

– Trebalo je da imamo penal u Sautemptonu, kao i ovde pri rezultatu 1:0. Onda bi meč bio završen. Rekao sam još ranije da je to komplikovano – nekada ti sviraju, nekada ne, a nama ih nisu svirali u poslednjih nekoliko mečeva – ogorčen je Teri.

– Razočarani smo što smo Novu godinu dočekali porazom, ali idemo dalje. Mislim da smo u pojedinim iintervalima igrali dobro, ali nije bio naš dan, moramo da zaboravimo ovo. Oni su bili na konopcima posle našeg gola, ali ni iz čega su izjednačili i tako se vratili – istakao je kapiten Čelsija.

Nakon 20 kola PL ekipa Čelsija sada deli prvu poziciju sa Mančester Sitijem pošto oba tima imaju po 46 bodova.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter