0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Lampard ostaje u Sitiju do leta

Objavljeno: 01.01.15 u 14:34

Fudbalski klub Mančester Sitija potvrdio je da će iskusni vezni igrač Frenk Lampard ostati u tom klubu sve do leta.Bivši igrač Čelsija se tokom minulog leta preselio u MLS ligu u kojoj je potpisao ugovor sa Njujork Sitijem, ali se od tada nalazi na pozajmici u ekipi Sitija.

– Mančester Siti može da potvrdi da je ugovor sa Frenkom Lampardom produžen do kraja sezone, što mu omogućava učešće kako u domaćim takmičenjima, tako i u Ligi šampiona – stoji u saopštenju šampiona Engleske.

Doskorašnji reprezentativac Engleske na 17 utakmica ove sezone već je postigao šest golova. Iz Njujork Sitija su poručili da će datum Lampardovog dolaska u SAD biti saopšten u nastavku sezone:ne.

– Frenk je zvezda i nije iznenađenje da je Mančester Siti nagradio njegov svakodnevni doprinos na terenu. On željno čeka odlazak u Njujork kada dođe kraj njegovim obavezama u Engleskoj i on će tada postati stalni član tima – kazao je direktor Njujork Sitija Klaudio Rejna.

Ostanku Lamparda u Sitiju u potpunosti je odgovarao šefu struke tima s Etihada, Manuelu Pelegriniju:

– Frenk je vrhunski igrač, mora da nastavi da postiže golove, sjajan je. Znamo šta moramo da uradimo, Frenk želi da ostane, a mi želimo da ga zadržimo – kazao je Pelegrini.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter