0
Evropske lige

SUPERZVEZDA ČELSIJA IMA NEISPUNJEN SAN: Maštao sam o danu kada ću obući Zvezdin dres

Objavljeno: 31.12.14 u 10:05

Jedan od najboljih fudbalera londonskog Čelsija, a sudeći i po izjavama Murinja i ljubimac trenera, kao klinac maštao je huk sa severa Marakane i na njemu dres Crvene zvezde.

Kako je u razgovoru za Novosti kazao Nemanja Matić, u svojoj ranoj mladost, onda kada je počinjao da uči svoje prve fudbalske korake, maštao je da će jednog dana stići na sadašnji stadion „Rajka Mitića„.

– Oduvek sam maštao da igram za prvi tim Crvene zvezde, ali to se nije ostvarilo. Generalno, ne razmišljam o tome šta bi bilo da sam donosio neke druge odluke, jer sam prezadovoljan kako teče moja karijera. Stigao sam do velikog kluba kakav je Čelsi, igram za reprezentaciju Srbije. To me ispunjava, srećan sam i zadovoljan- kazao je Matić.

Uprkos činjenici da nikada nije obukao dres voljenog kluba, reprezentativac Srbije je dodao i da je presrećan načinom na koji se razvija njegova karijera.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter