2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SAŠA PAVLOVIĆ: U NBA ligi su oduševljeni Partizanom i Grobarima

Objavljeno: 31.12.14 u 18:27

Jedan od ljubimaca navijača Partizana, Saša Pavlović, otkrio je na koji način je potpisao ugovor sa Partizanom prošle sezone i kako je toj odluci „kumovao“ NBA zvezda Klivlenda, Anderson Varežao.

Kao što je poznato, Saša Pavlović je bio dugogodišnji član Klivlend Kavalirsa, tima za koji sa uspehom (kada nije povređen) nastupa i brazilski centar, Anderson Varežao.

Upravo ovaj Brazilac karakterstične frizure, na određen način, pomogao je Saši Pavloviću da obuče dres Partizana prošle sezone.

Kako piše Sportski žurnal, sam Anderson Varežao je, za vreme poslednjeg Svetskog prvenstva u Španiji, izjavio da je sasvim siguran da Saša Pavlović nastupa za klub koji voli:

– Znam da Saša uživa u klubu u kojem je oduvek hteo da igra – rekao je tada Varežao.

A da je to tako, potvrdio je i sam Pavlović:

– Pre nego što sam prvi put došao u Partizan, trenirao sam malo u Klivlendu. Tamo sam gledao sve utakmice Partizana. Jednom mi je svratio Varežao, a ja sam pratio duel sa CSKA kada je bila prepuna Arena. Pita me: „Koji je ovo klub?“. Kažem mu da je to moj Partizan. Rekao mi je: „Pa čoveče, šta čekaš, što ne ideš tamo?“ – ispričao je Pavlović oduševljenje Varežaa navijačima Partizana.

Pavlović ne krije da su ove reči sjajnog brazilskog internacionalca na njega izvršile određen uticaj:

–  To što je kazao je uticalo na mene. Nije mogao da veruje da ljudi sve vreme skaču i pevaju na tribinama – kaže, izmeđuostalog, Pavlović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Ma, lud si skroz.. Varezao ti je trebao reci gde da igras..a sad si se vratio kad si popusio sve mogucnosti jaceg ugovora. Grobarski kesh romantizam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter