2
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

KARADŽIĆ: Terziću, zašto si prodao Milijaša za tepsiju ribe? Kokeza je najveća ‘zverka’!

Objavljeno: 31.12.14 u 14:13

U novogodišnjem intervjuu za Novosti, Tomislav Karadžić nastavio je „rat“ sa Zvezdanom Terzićem, a potpredsednika Crvene zvezde Slavišu Kokezu je okarakterisao kao najveću „zverku“ u srpskom fudbalu.

– Sa grafitima i protestima protiv Toleta počelo je, setite se svi, kada je Zvezda počela da igra loše, da gubi bodove, pa je najlakše bilo optužiti Toleta kako krade titule. A ne pogledati u svoje dvorište. Vreme je sudija i pokazaće sve. Eto, na Zvezdi su za poslednjih sedam godina kupili samo jedan traktor sa kosačicom i ništa više! Na toj mašini se bivši predsednik Lukić slikao na terenu. Ljudi, pa ja vas i danas pitam: zašto ste prodali Milijaša za ‘tepsiju ribe‘? – rekao je Karadžić i nastavio:

– Moja obaveza kao predsednika FSS i kao vaspitanog čoveka je bila da dočekam sve goste. Terzić i ja smo imali dosta dobre odnose. A on je došao na funkciju na kojoj je trenutno da bi obavio određene zadatke. Želim mu sve najbolje u 2015. godini. On je za mene samo jedan od 16 generalnih sekretara srpskih klubova u Superligi. Ubeđen sam da on nema moć kakvu ima Slaviša Kokeza koji je trenutno glavna „zver“ u srpskom fudbalu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

2 Komentara

  1. Od kada si ti gospodine Karadjicu dosao na vlast FSS klubovi u nisavskoj okruznoj ligi,neigraju fudbal nego vode rat na terenu od namestanja utakmica i neregularnog sudjenja po derektivi tvog poznatog prijatelja Bogija Stepanovica i negovih segrta koji ih ima na desetah pa i vise jer svake sezone se zna pred pocetak prvenstva ko ide u visi rang pozzzdrav terzo imas nasu podrsku nastavi samo takoo……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter