7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

STIŽU POJAČANJA: Crvena zvezda dovodi bišeg igrača PSV Ajndhovena!

Objavljeno: 30.12.14 u 10:21

Stadion „Rajka Mitića“ poslednjih dana zatresaju novi problemi, međutim, uprava kluba pronalazi put da obavlja posao koji je odredila kao prioritet ove zime: angažman adekvatnih pojačanja.

Kako stoje stvari, fudbalski klub Crvena zvezda ove zime mogao bi da se domogne usluga igrača za koga se tokom prethodnih sezona spekulisalo da bi mogao u tabor „večitog rivala“.

Reč je o ofanzivnom vezisti, Saši Stojanoviću.

Naime, Saša Stojanović se u prethodnim prelaznim rokovima, manje ili više glasno, spominjao kao potencijano pojačanje Partizana.

Međutim, ovaj fudbaler, koji je ponikao u PSV iz Ajndhovena, koji ima iskustva i iz izraelske i kiparske lige, završio je u Radničkom iz Niša koji je tražio preveliko obeštećenje.

Novac koji nisu imali beogradski crno-beli platio je rumunski Kluž, ali se u tom timu nije naigrao. Kao epilog uslediće verovatni sporazumni raskid ugovora, a šansu vreba da iskoristi – Crvena zvezda, piše list Sport.

Hoće li Saša Stojanović na kraju ipak završiti na stadionu „Rajko Mitić„, kazaće dani koji su pred nama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Ovakvog igraca zvezda nema trenutno . Momak je sjajan . Prosle godine u Radnickom iz Nisa je bio fenomenalan i najzasluzniji je za visoko mesto Radnickog prosle godine. Koliko znaci pogledajte gde je sad Radnicki a sem njega prakticno igra ista ekipa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vasi naslovi su sjajni. Najavite igraca da dolazi iz nekog velikog evropskog kluba a onda shvatimo da je tamo covek igrao kad je bio dete…smesni ste

    0
    0
    Odgovori
  3. Zivim u Holandiji pratim holandsko prvenstvo godinama ovaj momak nije nikad igrao u prvom timu PSV-a ,mozda je igrao za petlice

    0
    0
    Odgovori
  4. eee pa dal ste vi normalni pa kakvo je ovo pojacanje ijuuu,pa on ne bi mogao da igra ni za fk Pristinu,dajte osvestite se i okrenite se svojoj skoli…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter