1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

SAD JOŠ I TO: Tepić se ušinuo na treningu

Objavljeno: 30.12.14 u 17:19

Problemima nikad kraja. Povratak Eda Murića se odužio, crno-beli će bez njega odigrati i naredna dva meča, a kako stvari stoje možda i bez Milenka Tepića.

Tepić se ušinuo na trenigu i moraće da ide na snimanje.

– On se ušinuo na šuterskom treningu. Osetio je jak spazam u lumbalnom delu. Sve ukazuje da je to čisto muskulaturno, ali moraće da ide na snimanje, i tek tada ćemo znati da li će pauzirati i koliko – rekao je Duško Vujošević agenciji Beta.

Tepić bi na snimanje trebalo da ode danas ili sutra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Satre ga ovaj umisljeni doktor! Citam komentar kako se on to strucno medicinski izrazava. Tepic je dobro i do sada ostao nepovredjen, ako se uzme u obzir da svaku utakmicu igra prosecno po 37 – 38 minuta. Zao mi je Tepica jer je uz MACVANA nas najbolji igrac ma koliko ga neki osporavali a gospodin Vujosevic neka se zapita zasto je najurio: Jaramaza, Miljenovica,AndjusicaGordica, Besovica i da ne nabrajam vise. Isto kao sto smo sada spasili Marka Nikolica otkaza, na isti nacin treba oterati i ovog demagoga !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter