2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREOKRET: Tomić ne može na klupu Partizana!

Objavljeno: 30.12.14 u 12:05

Nekadašnji sportski direktor Partizana Ivan Tomić po svemu sudeći neće moći da sedne na klupu crno-belih ovog proleća zbog toga što nema pro licencu za nastupe u JSL.

Pravilnik Organizacije trenera Srbije ne dozvoljava trenerima sa A licencom da vode superligaške i prvoligaške timove, što je slučaj i sa Tomićem.

– Upravo smo razgovarali sa Ivanom Tomićem kao jednim od kandidata za polaznika u školi za PRO licencu – rekao je Miloljub Ostojić, predsednik OFTS i prvi čovek Stručnog veća Centra za edukaciju FSS, a prenosi Žurnal.

– Mi ćemo poštovati propise i nećemo dozvoliti da kad imamo 142 trenera sa PRO licencom naše timove vode kolege sa A licencom. Bili smo dosledni i kad je u pitanju bio Gordan Petrić kao trener Bežanije – istakao je Ostojić uz napomenu da ‘neće odustati od svojih principa uprkos pritiscima koje očekuje’.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. A kada ju pitanju bio Prosinečki i njegovi dečki izmislila se PRO licenca za dve nedelje i malko se zaobišli principi? Gnjido jedna moralna!

    0
    0
    Odgovori
  2. U potpunosti podrzavam da Nikolic ostane trener, ali mi je zanimljivo kako se uvek moraju postovati pravila kada je Partizan u pitanju, a raspalom projektu iz ulice Mateje Kezmana se uvek gleda kroz prste. Cetnik decembarski je isto imao samo A licencu, pa je mogao da bude trener komsinice… Toliko.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter