4
AdmiralBet ABA Liga

Foto: STARSPORT

PARTIZAN U PROBLEMU: Još dva derbija bez jednog od najboljih!

Objavljeno: 30.12.14 u 11:04

Kako stoje stvari, izabranici Duška Vujoševića ove sezone moraće sve svoje zadatke da obave na teži način.

Naime, povređeni bek Partizana, Edo Murić, neće moći da igra za crno-bele na još dva susreta sa direktnim konukretima za plasman na završni turnir ABA lige, pošto je još uvek povređen.

Dobra stvar za crno-bele, kako piše Mocartsport, jeste činjenica da će Aleksandar Pavlović biti na raspolaganju stručnom štabu već za susret sa zagrebačkom Cedevitom.

Kako su potvrdili nalazi lekara, bek Partizana i reprezentativac Slovenije neće moći da igra za ovaj klub još minimum dve nedelje, a to, prevedeno, znači da neće moći da odigra dva derbi susreta, najpre sa Cedevitom 3. januara, a potom i protiv Olimpije 10. januara.

Kako je ustanovljeno nakon snimka magnetnom rezonancom, povreda ramena još nije prošlost za Murića, a kako se njegovo stanje ne bi pogoršalo, on će na dodatnoj terapiji ostati još dve sedmice.

Murić će, kada se podvuče crta, moći najranije da se vrati za meč sa Metalcem iz Valjeva koji je na repertoaru 17. januara. Kao što je poznato, talentovani bek crno-belih povredio se u 10. kolu reginalne lige na meu sa Crvenom zvezdom.

Srećom po Duška Vujoševića i njegov tim jeste da je Pavlović sanirao povredu članka koja ga muči od megdana sa Solnokom. On bi mogao da zaigra već na meču sa zagrebačkim klubom u narednom kolu.

Crno-bele očekuje grčevita borba za plasman u plej-of koji jedini može da im obezbedi eventualni povratak u Evroligu u slučaju prolaska u finale.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Ајд мало обратите пажњу на датум одигравања меча са цедевитом. Меч се игра 4.јан. а не 3.јануара као што сте нашкрабали!

    0
    0
    Odgovori
  2. Zile smradu jedan, da jevci smradina od tebe ne postoji… Sta kunes tu coveka smradino jedan, kao neke baba-gatare.
    Gledaj svoj zivot smradu jedan i pokri se po usima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pakosnom smrdi blazicu ce se vratiti u najgoerim mukama i brzom zavrsetku ionako bedne karijere.Najbrze mogue kidanje prednjih ukrstenih ligamenata zelim blazicu cokijevom psetu ljubomornom i pakosnom

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter