0
Evropske lige

NIŠTA OD ŽALBE: Barselona i definitivno ne može da kupuje do 2016. godine!

Objavljeno: 30.12.14 u 12:21

Fudbabalski klub Barselona neće moći da kupuje igrače sve do zimskog prelaznog roka 2016. godine nakon što je Sud za sportsku arbitražu odbio žalbu Katalonaca.

Disciplinski komitet FIFA kaznio je Barselonu u aprilu zabranom transfera u naredna dva prelazna roka zbog kršenja pravila o dovođenju igrača mlađih od 18 godina.

– Veće je utvrdilo da je Barselona prekršila pravila vezana za zaštitu maloletnika i dovođenja igrača u fudbalsku akademiju. Na osnovu toga, potvrđujemo odluku FIFA i kazna ostaje na snazi – navodi se u saopštenju.

Ovo će svakako biti veliki test za tim Luisa Enrikea, koji je upravo iz ovog razloga letos doveo nekoliko pojačanja – Luisa Suareza, Ivana Rakitića, Žeremija Matjea i Tomasa Vermalena. 

Ipak, očekuje se da na leto ponovo u prvi plan dođe Barsina ‘La Masija’ odnosno igrači iz B tima kao što su Alen Halilović, Serhi Samper, Adama Traore, dok se Đerar Delofeu vraća sa pozajmice iz Sevilje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter