1
Domaći fudbal

NE PRESTAJE DA VARNIČI: Nova drama u Zvezdi, kapiten proteran, klub tužen…

Objavljeno: 30.12.14 u 09:28

Tokom jučerašnjeg dana navijače Crvene zvezde uznemirila je vest da bi njihov voljeni klub mogao ponovo da se nađe na optuženičkoj klupi, pošto uprava nije isplatila ni dinar duga treneru koji je vratio titulu u Ljutice Bogdana, Slaviši Stojanović.

Kako piše Kurir, pretnja tužbom o kojoj smo juče pisali, od danas više nije samo mrtvo slovo na papiru, pošto je Slaviša Stojanović prelomio i tužio crveno-bele, nakon što nije uspeo da dobije povratnu reakciju čelnika tima s stadiona „Rajka Mitića„.

Da stvar bude još gora za armiju navijača crveno-belih, ovaj potez bivšeg trenera samo je deo problema koji su danas isplivali u javnost. Naime, klub je suspendovao i doskorašnjeg kapitena, Nikolu Mijailovića.

– Zbog verbalnih uvreda i fizičkog napada na Miloša Bosančića, FK Crvena zvezda je protiv igrača Nikole Mijailovića, Disciplinskoj komisiji podneo zahtev za pokretanje disciplinskog postupka. Do okončanja disciplinskog postupka, klub je Mijailovića suspendovao, odnosno odredio mu udaljenje sa rada – stoji u saopštenju, koje je potpisao predsednik Svetozar Mijailović.

Podsetimo, Nikola Mijailović nalazi se pod lupom čelnika Zvezde zbog sumnje da je slao anonimna pisma koja su uzdrmala srpsku sportsku javnost.

Takođe, ovaj fudbaler je pre oko mesec dana u svlačionici imao nesporazum sa Milošem Bosančićem kojeg je odluio da reši „tradicionalno, srpski“ uzimajući deljenje pravde u svoje ruke.

A propo Slaviše Stojanovića, trener je u Ljutice Bogdana radio za platu od 120.000 evra godišnje, ali svoj novac od kluba nije dobio, zbog čega je preko advokata tražio isplaćivanje svoje zarade.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter