3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

KAPITEN KRSTIĆ: Vreme je da me zameni Bobi! Teo, naravno, prvi plej Evrope

Objavljeno: 30.12.14 u 12:47

Bivši kapiten Srbije Nenad Krstić potvrdio je za ’Eurobasket da se oprostio od nacionalnog tima uz napomenu da je došlo vreme da ga zameni Boban Marjanović iz Crvene zvezde.

– Nakon Mundobasketa rekao sam da je vreme za mlađe snage. Tu sam 11 godina, to je dugačak period. Ja sam uživao u reprezentaciji, to je bio najbolji deo moje karijere. Narednog leta imaću 32 godine, možda je vreme da me zamene momci kao što je Boban Marjanović. Ne kažem da ne mogu da igram jer sam ostario. Bilo je vreme da se oprostim od reprezentacije i posvetim klupskoj karijeri. Mom telu je neophodan odmor – rekao je Krstić, a zatim nastavio da hvali centra crveno-belih.

– Bobi je mnogo napredovao i prilično me je iznenadio. Pratim ga već pet, šest godina i znam da mu je bilo teško da dođe do ovog nivoa. On sada igra na MVP nivou. Za Bobana je veoma važno da ima dobru hemiju oko sebe, a u Crvenoj zvezdi to ima. Veoma sam srećan zbog njega. Nadam se da će nastaviti da se razvija – naglasio je Krstić.

Kapiten košarkaške reprezentacije potom je otkrio koja je po njegovom mišljenju najbolja evropska petorka:

Teodosić, Gaudlok, Vims, Bjelica (Nemanja, ne Milko) i Tomić. 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. „Najbolji su moji kumovi i jos neka trojica.“ 🙂
    Salim se. Krle je legenda,a Milos i Nemanja su zaista odlicni…ova sezona je za njih jako dobra… Nedostajace mi Krle kao kapiten reprezentacije.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter