2
Evroliga

ISPIT SEZONE: Veličković zna zbog čega Zvezdu čeka duel s najvećim klubom Evrope

Objavljeno: 30.12.14 u 09:17

Ekipa Crvene zvezde u dosadašnjem toku sezone ostvarila je neverovatne uspehe ispisavši istoriju i u evropskoj i na regionalnoj sceni.

Da je to tako, svedoče dobro poznati podaci da je ovaj tim postao jedini srpski klub koji se plasirao u Top16 fazu Evrolige završivši grupnu fazu sa pozitivnim učinkom.

U regionu, Crvena zvezda nema pravog takmaca, pa tako četa Dejana Radonjića posle 15 kola ima isto toliko i trijumfa. Međutim, nova godina će za tim s Malog Kalemegdana početi izuzetno teškim ispitom.

Utakmicom Evrolige sa Realom iz Madrida.

Da se Real smatra najvećim klubom „Strog kontinenta“ aksiom je koji se nikada ne dovodi u pitanje. A zbog čega je to tako objasnio je bivši igrač ovog kluba, Novica Veličković:

– Sve polazi od fudbalskog kluba koji je najveći u svetu. Može neko da se ljuti ili misli drugačije, ali svaka rasprava na tu temu je suvišna. Real je jednostavno za klasu iznad svih. Koja količina novca se obrće na igrače, marketing i sve ostale segmente, to je potpuno neverovatno – rekao je Novica Veličković, prenosi Žurnal.

On ne krije da je poseban osećaj biti deo tog kolektiva:

– Neverovatan je osećaj biti deo te imperije! Gde god da se pojaviš ti si poseban i osećaš da te gledaju sa poštovanjem. Tek sada, kada već par godina nisam u Madridu, vidim koliko je to moćan osećaj. Malo klubova ima tako nešto – podvukao je Veličković.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. da je veliki klub jeste ali to nema veze kad izađu na parket, bio je real veliki i pre skoro 30 godina pa mu piksi i društvo zabiberili 4 komada na marakani.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter