4
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

I TUMBAKOVIĆ ODUSTAO OD SMENE: Nikolić ostaje prvi trener

Objavljeno: 30.12.14 u 16:24

Posle sastanka Groabra i predsednika Zorana Popovića, čelnici crno-belih rešili su da odustanu od već pripremljene smene i kasnije promocije Ivana Tomića na mesto šefa struke (koji uzgred ima samo A licencu).

Otkazan je sastanak Sekretarijata Partizana koji je trebalo da se održi u 16 časova, piše MocartSport. O poverenju treneru se neće ni raspravljati, iako su potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković i sportski direktor Dragan Ćirić bili zagovornici njegove smene.

Crno-beli bi do kraja daan trebalo da oglase zvaničnim saopštenjem…

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. Tačno je, Tumba je hteo da u medijima najavi smenu Nikolića i time sve stavi pred svršen čin, u poslednjem trenutku su zaštitili Nikolića predsednik Popović i direktor Vazura, štiteći tako interes navijača.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako je ovo istina Tumbakovic ja najveci izdajica i uopste ne treba biti u nasem voljenom klubu. On je samo izgubio onaj respekt koji je imao otkad se vratio u klub pre 4 godine jos je sad dotako dno

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja nemogu da vjerujem da je Tumbaković bio za smjenu Nikolica, ako je to istina Popovicu odmah ga otjeraj iz svetinje. Tumbi sam vjerovao kao Vujoševiću. Tumbakoviću postavio si ćirića za direktora i sigurno si pogrješio tu si trebao staviti Tomića

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter