0
Evroliga

EVROLIGA: Panatinaikosu dosta bilo deset minuta da sruši Makabi

Objavljeno: 30.12.14 u 23:10

U drugoj utakmici prvog kola E grupe Evrolige, u kojoj se takmiči naša Crvena zvezda, Panatinaikos je savladao Makabi 83:76 (15:19, 24:24, 21:21, 23:12).

Čudan meč videli smo u OAKA areni. Makabi je vodio tokom celog meča, PAO je prvi put poveo pet minuta pre kraja i slavio. Branilac trofeja u Evroligi odlično je otvorio utakmicu. „Ponos“ Izraela je poveo na startu, u prvoj četvrtini je vodio i sa 15:7, ali je na poluvreme otišao sa „plus četiri“ 19:15. Makabi je u drugoj četvrtini stigao i do „plus 12“, ali se tim trenera Duška Ivanovića vešto vraćao u igru. Nošeni pesmom navijača, košarkaši Panatinaikosa su do preokreta stigli pet minuta pre kraja utakmice košem Mavrokefalidisa za 70:68. Od tog momenta „zeleni“ nisu ispuštali prednost i stigli su do prve pobede u TOP 16 fazi Evrolige.

Panatinaikos su do pobede vodili Batista sa 16 poena, dok su bivši Partizanovac Gist i Sloter ubacili po 15 koševa. Bivši plejmeker Crvene zvezde Demarkus Nelson takođe je iamo dobru rolu sa 12 postignutih poena. Sa druge strane Rendal i Linhart su postigli po 18 poena, dok se Tajes zaustavio na 14 koševa.

Podsetimo, u drugom kolu E gruoe TOP 16 faze Evrolige Makabi u Tel-Avivu dočekuje Crvenu zvezdu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter