0
Evropske lige

SAČEKUŠA: Na Cetinju sedam metaka na fudbalskog sudiju

Objavljeno: 29.12.14 u 09:15

Sudija fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Aleksandar Marković (42) u nedelju rano ujutru preživeo je oružani napad ispred svog lokala “Pećina” na Balšića pazaru u centru Cetinja kada je, prema nezvaničnim informacijama “Vijesti” iz policije, prema njemu iz pištolja ispaljeno najmanje sedam metaka.

Ovaj fudbalski arbitar je, prema istim informacijama uspeo da prođe bez povreda, jer je u poslednjem trenutku zalegao iza obližnjeg automobila.

Kako dalje javljaju Vijesti, po saznanju za incident na mesto događaja je ubrzo pristigla patrola policije, koja je obavila uviđaj i saslušala nekoliko svedoka ove „sačekuše“.

Aleksandar Marković je tokom saslušanja rekao inspektorima da je prepoznao napadača: na sudiju je, navodno, pucao njegov sugrađanin Miloš Božović, koji se nalazi u bekstvu i za njim policija intenzivno traga.

Prema istim informacijama pre pucnjave Božović i Marković su se nalazili u lokalu “Pećina”. Između njih je došlo do verbalnog sukoba, nakon kojeg je Božović napustio sudijin lokal.

Rano ujutru u nedelju oko 4 sata iz lokala je izašao i Marković. Nekoliko trenutaka kasnije ka njemu je ispaljeno sedam metaka.

Vijesti je javljaju da Miloš Božović od ranije poznat policiji.

hotsport.rs – Vijesti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter