1
Košarka

FOTO: STARSPORT

PAVLOVIĆ ODGOVARAO: O Partizanu, najvećem rivalu, srpstvu…

Objavljeno: 29.12.14 u 21:40

Košarkaš Partizana Saša Pavlović, koji je poslednji meč svog tima preskočio zbog povrede skočnog zgloba, danas je gostovao u redakciji Večernjih novosti i odgovarao je na pitanja čitalaca ovog lista.

Iskusni NBA igrač najpre je morao da se „pravda“ zbog čega je odugovlačio sa povratkom među crno-bele.

– Razlog čekanja su bile ostale ponude koje sam dobio iz inostranstva. Morao sam prvo sve dobro da razmotrim i odlučim gde ću da odem. Imao sam jednu unosnu ponudu iz Kine, ali sam je preskočio. Međutim, čak i da sam otišao tamo, vratio bih se u Partizan nakon isteka tog ugovora, jer toliko volim ovaj klub. Verujem da ćemo izboriti plasman u Evroligu, da ne mislim tako ne bih ni dolazio u klub, objasnio je Pavlović.

Opšte je poznato da je Saša nakon osamostaljivanja Crne Gore odbio da igra za reprezentaciju zemlje u kojoj je rođen, pa je čitaoce interesovalo da li je imao problema tim povodom, kao i zbog toga što se izjašnjava kao Srbin.

– Stvarno nisam imao nikakvih problema, niti pritisaka od moje porodice i šireg okruženja. Ja sam se odlučio za Srbiju u tom politički delikatnom trenutku 2006. godine i ne žalim zbog toga. Čak i da me je neko uslovljavao sigurno se ne bih predomislio, pa čak i iz inata.

Neizbežno je bilo da jedan od najboljih košarkaša Partizana prokomentariše komšije odnosno tim Crvene zvezde.

– Izgledaju mi bolje nego ikad, ali tako sam mislio i prošle godine (smeh). Partizan su otpisivali i pre, ali mi smo se uvek vraćali. Ne pravimo kalkulacije i ko god da je na drugoj strani, mi ćemo želeti pobedu, jer je to u skladu sa imenom kluba.

Ostale odgovore na pitanja koja su postavljali litaoci Novosti možete da pročitate u sutrašnjem izdanju ovog lista.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter