1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO PRIZNANJE ZA DELIJE: Zvezdini navijači najbolji na svetu (VIDEO)

Objavljeno: 29.12.14 u 20:21

Poznati sajt Ultras Tifo koji prati dešavanja u navijačkom svetu napravio je izbor najboljih navijačkih grupa za godinu na izmaku, a ono što je za nas najzanimljivije je da su dve beogradske grupe među prvih pet.

Prema mišljenju uredništva ovog portala za najbolje na svetu proglešeni su navijači Crvne zvezde – Delije, dok je Grobarima pripala vrlo visoka peta pozicija. U gotovo jednosatnom video klipu Ultras Tifo je objasnio svoj izbor sekvencama navijanja Top 10 grupa.

Pored Delija i grobara među 10 su se plasirali navijači varšavske Legije koji su drugi, zatim marokanskog kluba Raža Kazablanka, potom argentinske River Plate, a listu zaključuju navijači Panatinaikosa, sofijskog Levskog, argentinskog Rozarija, egiptskog Al Ahlija i CSKA iz Sofije.

Ono što je primetno je da polovinu liste čine navijačke grupe sa Balkana pa se postavlja pitanje da su urednici sajta možda donekle bili i subjektivni pošto na listi nedostaju navijači nekih južnoameričkih klubova koji zaista dominiraju na tribinama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter