2
Domaći fudbal

NOVI MOMENTI U SUKOBU MIJAILOVIĆ – TERZIĆ: Direktorov sin pretio fudbaleru ubistvom

Objavljeno: 29.12.14 u 00:06

Nikola Mijailović, levi bek Crvene zvezde, prepoznat je kao anonimni fudbaler kluba iz Ljutice Bogdana koji javnosti šalje pisma u kojima za propast srpskog velika direktno optužuje sada generalnog direktora Zvezdana Terzića (što i nije bilo teško jer se praktično potpisao početnim slovima pasusa).

Podsećamo da je Mijailoviću tokom sezone oduzeta kapitenska traka uz opravdanje da ne može da se nosi sa pritiskom koja ona nosi iako je veći deo javnosti već tada znao za otvoreni sukob sa Terzićem.

Nova epizoda je intervju koji je iskusni fudbaler dao dnevnom listu Informer u kojem optužuje Terzićevog sina Kostadina da mu je praktično pretio ubistvom.

– Sedeo sam sa društvom, kad sam video da me jedan lik uporno gleda. Nisam lepo ni video ko je, pa sam posle izvesnog vremena pitao konobara o kome se radi. Rekao mi je da je to sin Zvezdana Terzića. Negde pred kraj večeri, on je krenuo da izađe iz kluba i opet me je gledao. Kad je bio baš na izlaznim vratima, okrenuo se ka meni, pogledao me i prešao prstom preko grla. Prišao sam mu i samo sam ćutao. On je i tu počeo da mi preti, da pominje anonimna pisma. Odmah je reagovao jedan njegov drugar, koji mi se izvinio i rekao da je Kostadin malo popio. Ne zanima me šta Terzić misli, ali ne shvatam kakav je to način da preti drugim ljudima. Takve stvari ne smeju da se dešavaju, rekao je Mijailović, a prenosi Informer.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter