3
Domaći fudbal

KAO DA JE ZLOČINAC: Pazarci tužili Marka Nikolića! Trener Partizana raspirivao mržnju!?

Objavljeno: 29.12.14 u 17:50

Fudbalski klub Novi Pazar podneo tužbu protiv trenera Partizana Marka Nikolića zbog, kako je naveo, iznošenja lažnih tvrdnji putem sredstava javnog informisanja.

– Nikolić je, prema krivičnom zakonu, izvršio delo izazivanje panike i nereda. Takođe je neprimerenim nacionalističkim izjavama upućenim sudijama na utakmici dva kluba izazvao i raspirivao versku i nacionalnu mržnju među narodima koji žive u Srbiji – rekao je generalni sekretar FK Novi Pazar Redžep Korać, dodajući da je za ova dela zaprećena kazna zatvora od šest meseci do pet godina:

– Smatramo da je krajnje vreme da svako snosi odgovornost za svoja dela i postupke, pa makar to bio i trener Partizana.

Prvenstvena utakmica 14. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Partizana 30. novembra obeležena je brojnim incidentima domaćih navijača i na kratko je prekinuta u 11. minutu nakon što je Nikolić pogođen petardom u telo.

hotsport.rs /tanjug

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Kako vas nije sramota gospodine Korać.Nikolić raspirivao mržnju.O čemu pričate vi iz N.Pazara vi koji navijate za BiH.Šta je radila zastava ratne bosne na svim utakmicama koje igrate kući?Znate li gos. Korać koliko je pod tom zastavom dtradalo srbske dijece i silovano srbskih majki.Zar nije raspirivanje mržnje transparent koji veliča žutu kuću.Gospodine vi ste ti koji raspiruju mržnju.Na kraju vama i nije mijesto u JSL,svi znamo kako ste ušli/umjesto Baska sa Careve ćuprije/

    0
    0
    Odgovori
  2. Novi Pazar je odavno trebalo izbaciti iz takmicenja. Od onog momenta kad su stigli u super ligu znalo se ko su i sta su i sta rade. Izbaciti ih pa neka i dalje navijaju za turske klubove i neka igraju u turskoj ligi ako hoce, samo na zalosti i za prave turke pazarci su niko i nista.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta bre hoce ovi iz Pazara,ako neko treba da snosi odgovornost to su oni i njihovi navijaci jer je tamo svaka utakmica na ivici regularnosti.O tome da gostujuci navijaci retko ili nikad mogu u Pazar na utakmicu i o sudjenju ne treba trositi reci.Zato cutite i na javljajte se vise

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter